COM VISITAR EL ZOO DE BARCELONA AMB NENS I COMPLIR TOTS ELS SEUS DESITJOS

Visitar el zoo de Barcelona amb nens resulta una experiència extraordinària. El Zoo està situat al parc de la Ciutadella, ocupa 13 hectàrees i acull més de 4000 animals d’unes 400 espècies per això pot resultar molt útil, si anem amb nens petits, planificar la nostra visita. Un cop al zoo podem començar a caminar descobrint els diferents animals que hi viuen però hi ha algunes coses que podem de tenir en compte abans de realitzar la nostre visita.

SI VOLEM VEURE L’ ESPECTACLE DE DOFINS!! O EL DE LLEONS MARINS!!
Haurem de consultar els horaris i saber que en cap de setmana poden haver-hi cues. És recomanable estar una mica abans davant del recinte on es realitzen els espectacles. Aquests espectacles estan inclosos en l’entrada general i encanta a petits i grans.

zoodelfines

 

leones.

SI VOLEM VEURE COM ALIMENTEN ELS PINGÜINS!! O COM S’ENTRENEN ELS ELEFANTS!
Haurem de consultar els horaris en què els cuidadors ho porten a terme, per poder estar a la zona a les hores convingudes, .

ESTEM CANSATS!!
Com el parc és molt gran existeix la possibilitat de donar un tomb fent el recorregut amb el tren del zoo. Si volem anar al nostre aire, podem llogar uns cotxes elèctrics similars als del golf.

TENIM GANA!!
El parc disposa de diverses zones de Pic-nic per si voleu portar el dinar, també hi ha diferents bars i restaurants.

 

 

 

VOLEM UN DESCANS PER JUGAR!!
Hi ha dos zones de jocs infantils on hi ha instal•lats uns gronxadors i tobogans magnífics. Si les busqueu, segur que els nens si volen estar una estona.

gronxadors zoo barcelona

LA GRANJA I ELS PONIS
La granja és un lloc especial pels més petits perquè hi viuen cabres, vaques, ponis i molts animalets de granja. A hores determinades, els nens poden entrar a l’estable de les cabres per acariciar-les però haurem de consultar els horaris. En aquesta zona, els petits poden realitzar una passejada en poni o gaudir dels gronxadors.

cabras (2)

VOLEM APRENDRE MÉS!!
El zoo organitza tallers i visites comentades per escoles. També cassals d’estiu, els dissabtes d’aventura o la possibilitat de celebrar la festa d’aniversari.
CALENDARI I HORARIS
El Zoo està obert cada dia de l’any. Les taquilles i les instal•lacions obren a les 10:00

Anar al zoo pot resultar un dia únic per tota la família, val la pena gaudir-lo.

Web del ZOO
ADREÇA
Parc de la Ciutadella, s/n
C/ de Wellington, s/n
Telèfon: 93 225 67 80

 

 

One Comment

  1. Judith enero 24, 2015 Reply

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *