SORTIR AMB NENS AL MUSEU BLAU DE BARCELONA

Visitar amb nens el MUSEU BLAU de Barcelona resulta una experiència enriquidora. Aquest museu, també anomenat museu de Ciències Naturals, està situat al parc del Fòrum,  en un edifici immens en forma de triangle.

El museu conte l’exposició permanent PLANETA VIDA, que realitza un recorregut per la història de la vida i l’evolució al nostre planeta. És molt interessant, desperta la curiositat de petits i grans  permetent  explorar les restes d’un gran dinosaure, una petita formiga i fins i tot un microscòpic microorganisme.

 museu blau peix

amb nens al museu blau la terra
Les explicacions, algunes en taules interactives, fan que la visita resulti molt entretinguda pels petits. Hi trobem projeccions, documents sonors i lupes immenses per no perdre detall!
museu blau esquelets

EXPOSICIONS TEMPORALS

El museu ofereix exposicions temporals. En la nostra visita vàrem coincidir amb l’exposició ENVERINATS, una mostra viva de les espècies més verinoses del planeta.  Aranyes, serps, gripaus ens van sorprendre… uf!

sortir amb nens al museu blau enveninatsamb nens museu blausapotarantula

 

NIU DE CIÈNCIA

Al museu hi trobareu l’espai Niu de Ciència, un lloc dedicat als més petits (0-6 anys) i creat amb la intenció de promoure el coneixement de la ciència a través de la descoberta. L’activitat consisteix en deixar que els menuts descobreixin, explorin, toquin i experimentin amb diferents elements naturals com estrelles de mar, cloïsses, fustes, esponges i fòssils. La sessió dura 30 minuts i els nens han d’anar acompanyats d’un adult. Per realitzar aquesta activitat no és necessari que visiteu el museu, l’activitat és gratuïta.
sortir amb nens niu de cienciaMUSEU BLAU

 

 

MEDIATECA

La mediateca del museu és un espai obert a tothom, no cal visitar el museu per gaudir de tots els llibres, contes i documentals que posa a disposició. Les espècies animals i vegetals, els dinosaures, els minerals i fòssils són els protagonistes dels molts contes dels quuals disposen. Empoltronir-se en algun dels seus coixins gegants per descobrir qualsevol d’aquestes històries és una activitat familiar molt recomanable.mediateca museu blau

El museu organitza activitats per nens i dissabtes temàtics, amb programacions especials del Niu de Ciència. La nostra visita, es pot convertir, en tota una aventura!!

Podem fer un tastet del Museu Blau de la mà de Ecometta.
museuINFORMACIÓ MUSEU BLAU
L´edifici disposa ascensors, consigna i canviadors de bebè.
ENTRADA GRATUÏTA   El primer diumenge de mes tota la jornada, i tots els diumenges de l’any a partir de les 15 h.
Plaça Leonardo da Vinci, 4-5
Parc del Fòrum 08019 Barcelona
Tel.: 932566002
Web del Museu

One Comment

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *