LA LUDOTECA DE LA CIUTADELLA AMB NENS

Un lloc ideal per sortir amb nens és la Ludoteca del parc de la Ciutadella.

La Ludoteca és un espai infantil situat dins el parc que es troba molt a prop del llac concretament en un espai delimitat per una tanca de fusta.  La ludoteca està dividida en dues zones. Una a l’aire lliure i l’altra interior situada dins una caseta.
A la zona exterior, hi ha arbres i pots sentir com els ocells voletegen, el sòl és de terra amb tobogans i gronxadors així com altres estructures destinades a l´esbarjo dels menuts. Està ple de coses com galledes, cubells, caixes i carrets perquè els nens juguin i experimentin amb la sorra fins i tot amb l´aigua de la font. La sensació és de festa ja que els petits no paren quiets amunt i avall, descobrint i provant tots els artefactes que hi troben. Hi ha una estructura molt divertida per fer música, construïda de coses casolanes com culleres, llaunes i tubs.

sortir amb nens a Ciutadella ludoteca
Les mares i els pares poden seure als bancs per observar des d’un segon pla com els  petits exploren i juguen. Al costat de la caseta hi tenen un petit hort on els monitors i els nens fan créixer algunes verdures de temporada.
A la zona interior i un cop dins la caseta, l’ambient  és més tranquil i pausat. Està decorada amb molts dibuixos i cosetes per poder mirar i tocar. L’espai no és gaire gran però queda dividit en diferents racons. Una part per mirar contes i una altra per jugar a les construccions, tocar textures i experimentar en diferents jocs.
La meva petita s´ho va passat pipa, com feia calor els monitors van omplir unes cistelles amb aigua improvisant unes peque-piscines. Aviat hi tornarem ja que moltes vegades realitzen activitats per als nens i gimcanes en família.

sortir amb  nens Parque Ciutadella

Horari:
• Tots els matins de dilluns a diumenge de 11h en 13’30h
• Tardes de dilluns a divendres de:
16h a 18 h (15 Setembre – 20 Abril)
17h a 19 h (1 Maig – 14 Setembre)
• Festius tancat (excepte el 24 de Setembre)
• Agost tancat.

La Ludoteca té una programació d’activitats setmanals i una activitat per famílies el cap de setmana. Podeu consultar-ho al web.

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *