Contes infantils 2.0

Els contes infantils són una bona eina per ajudar als nens en el camí de l’aprenentatge i la compressió de les emocions i els valors. Els contes infantils els ajuden a comprendre la vida mitjançant el joc i les històries fantàstiques que proposen.

Els contes han evolucionat d’aquelles històries tradicionals que s’explicaven a la vora del foc a mostrar-se en diferents formats interactius. Us volem presentar un recull de vídeo contes, contes interactius i recursos educatius per aprendre i desenvolupar capacitats utilitzant les noves tecnologies.

El peix Irisat de Marcus Pfister és un conte meravellós per entendre el valor de compartir i de l’amistat per sobre dels béns materials. Hem trobat un vídeo molt simpàtic que n’explica la seva historia.

El más grande y el más pequeño” és un conte interactiu per introduir-se en les noves tecnologies aprenent a fer anar el ratolí. Aquest conte treballa l’autoestima d’un nen que se sent petit.

contes infantils interactius

De quin color són els petons?, d’Elisenda Queralt és un tendre conte infantil a on una mama explica al seu fill que els petons poden ser de molts colors, una excusa ideal per parlar dels sentiments.

El lleó i el ratolí, una faula que ens ensenya a no subestimar a ningú. El més petit o dèbil ens pot sorprendre amb les seves habilitats.

Els contes del Tom i la Laia, són un recull de contes interactius en català per llegir i fer activitats. Els nens, no són mers espectadors, ja que interactuen amb el ratolí seguint les instruccions.

contesdeltomilaia

 

eBiblio Catalunya, un servei de Sistema de lectura pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir des de diferents dispositius i descarregar llibres electrònics de contes clàssics com la caputxeta vermella.

 

Qualsevol forma és bona, per divertir-se amb un conte infantil!

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *