Amb nens al Parc de l’Oreneta

Sortir amb nens al parc pot resultar una experiència molt divertida. Nosaltres avui hem visitat el Parc de l’Oreneta situat al districte de Sarrià-Sant Gervasi a tocar de la serra de Collserola. Aquest parc és molt especial; quan hi passeges tens la sensació d’haver viatjat lluny de la ciutat i trobar-te al bell mig de la natura.

És un lloc ideal per anar amb nens ja que podran córrer al seu aire i jugar als diversos espais de jocs infantils amb gronxadors, tobogans i estructures. Si voleu passar el dia, hi ha una zona de pic-nic per fer un àpat envoltat de natura i amb unes bones vistes de la ciutat. També hi ha instal•lades taules de ping-pong, però no oblideu portar pales i pilota!

parc oreneta

tren oreneta

 

Dins el parc, trobem el tren de l’oreneta una explotació ferroviària de mida reduïda. El circuit és una meravella, a l’estació de l’oreneta pots pujar a un mini tren per recórrer part del parc passant per un pont, diversos túnels i un fins i tot un viaducte. Aquesta experiència encanta als més petits i resulta divertidíssima per compartir en família.  El diumenge abans de Nadal, l’estació de tren del parc de l’oreneta rep a un visitant molt especial, Santa claus visita el circuit i reparteix caramels als petits.   Les passejades amb tren, es realitzen els diumenges i festius d’11:00 a 14:00 i costen 1,50€ per persona.

poni parc oreneta
Dins el parc també trobem el Poni club, que els caps de setmana ofereix lloguer de ponis. Els nens poden realitzar un passeig conduits pels pares. El lloguer del poni costa 8€ un quart d’hora. Arri, poni arri!!

 Vàrem fer un viatge amb tren.

Informació ùtil:

One Comment

  1. Maria José febrero 3, 2015 Reply

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *