Amb nens al Monestir de Pedralbes

sortir amb nens monestir de pedralbes

Sortir amb nens per conèixer llocs especials i misteriosos és una activitat que ens encanta. Us volem proposar una visita al monestir de Pedralbes, una experiència molt interessant quasi un viatge en el temps.

Trobareu aquest edifici gòtic a la part alta de Barcelona, just al final de l’avinguda Pedralbes. La visita al monestir ajuda a fer-nos una idea del que va ser la vida en un monestir medieval i ofereix la possibilitat de viure el silenci, la calma i la tranquil·litat perquè els sentits despertin a la sensibilitat d’aquest lloc.

sortir amb nens al monestir de Pedralbes
El claustre del monestir, considerat un dels claustres gòtics més grans del món, invita a conèixer la pedra, la textura, la temperatura i la forma. La recreació del jardí medieval olorar i conèixer les herbes medicinals utilitzades a l’època.

La Font de l’àngel, el pou, els nenúfars i els peixos donen cert misteri a aquest jardí de sensacions que desperta la imaginació dels més petits a les històries antigues de monestirs, escuts, reis i reines.

Sortir amb nens monestir de pedralbes angelito
Una mica d’història
El monestir de Pedralbes va ser fundat per una reina, concretament Elisenda de Montcada l’any 1327. Elisenda, atesa la delicada salut del seu espòs el rei Jaume II, va fer construir un petit palau al costat del monestir per retirar-s’hi, un cop vídua. En el seu testament, va deixar escrit que aquest palau s’enderroqués. Així es va fer i la tomba de la reina Elisenda es va situar al claustre del monestir. El seu sepulcre és un dels més curiosos i misteriosos de Catalunya.

sortir amb nens monestir de pedralbes

Al monestir es realitzen diferents activitats infantils i disposen d’una audioguia familiar i de materials de suport per a la visita autoguiada, així com d’un seguit d’activitats adreçades especialment al públic familiar. Inclús alguns caps de setmana hi podem trobar espectacle de titelles!!

titelles amb nens al monestir de pedralbes
Informació d’utilitat
Primer diumenge de mes, entrada gratuïta
Dilluns tancat
Entrada gratuïta per nens i nenes menors de 16 anys
Entrada general 5 Euros
Podeu consultar horaris, activitats i preus a lloc web del Monestir

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *