Sortir amb nens i visitar el Museu Marítim de Barcelona

Sortir amb nens i visitar el Museu Marítim de Barcelona es pot convertir en tota una aventura marinera.

Us proposem una visita a aquest museu, situat a Les drassanes Reials de Barcelona a tocar del mar, dins d’un edifici fantàstic a on reviure històries de víkings, pirates i donzelles resulta molt senzill.

entrada Museu Marítim Barcelona submari

 

 

Aquest museu acull algunes de les embarcacions que ara formen part del patrimoni marítim català i mundial junt amb diverses exposicions temporals que van renovant. Podem trobar una rèplica del submarí català de Narcís Monturiol una fórmula meravellosa per acostar als petits a les profunditats marines. Si mireu per la finestra d’aquest submarí, potser teniu una sorpresa!

galera real Museu marítim Barcelona museu-maritim-barcelona

 

Diferent tipus d’embarcacions, curiositats i aparells mariners desperten l’interès i la imaginació de petits i adults. Un dels grans atractius del museu és una rèplica, a mida natural, de la Galera Reial construïda en aquestes mateixes drassanes per ser capitanejada per Joan d’ Àustria i que molt probablement deixarà als nens impressionants.
buzocosteau20150118_165030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El recorregut finalitza en el bar restaurant del museu, un lloc molt acollidor que disposa d’un jardí ideal per jugar a sirenes i a pirates, mentre els pares estan còmodament asseguts.

barmuseu

El museu ofereix exposicions temporals i activitats familiars una bona manera de descobrir el món marítim. Els més atrevits, podeu sortir a navegar amb el pailebot Santa Eulàlia, ubicat al Moll de la Fusta, però l’edat mínima per navegar és a partir de 6 anys.

Una bona manera per conèixer el museu és fer-ho en Diumenge, a partir de les 15:00 h l’entrada és gratuïta. També ofereixen diferents horaris i tipus d’entrades.
Nosaltres vàrem gaudir un munt amb la visita i fins i tot var haver-hi algun… A l’abordatge!!

Museu Marítim de Barcelona

2 Comments

  1. Judith enero 24, 2015 Reply

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *