Sortir amb nens a visitar La Fageda més iogurtera de Catalunya

Hem visitat la cooperativa de La Fageda que està situada a la fageda d’en Jordà, dins del Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa. En aquesta zona podem trobar molts llocs interessant per sortir amb nens a la natura.natura amb nens a la fageda

La visita a la cooperativa de La Fageda ofereix una experiència a on descobrir el funcionament d’aquesta peculiar granja lletera. Durant el recorregut de la visita guiada a la granja, podeu acostar-vos a tocar els vedells petits, veure com s’alimenten i com munyen les vaques i conèixer el procés de fabricació d’uns iogurts i postres boníssims.

sortir amb nens a la Fageda

El recorregut de la visita finalitza amb una degustació dels productes de la Fageda, que estant per llepar-se els dits!!

sortir amb nens per provar iogurts

Sortir amb nens a respirar aire pur, passejar pel bosc i pel fruiterar de La fageda, resulta una experiència única i plena de sensacions. Descobrir d’on venen i com es fabriquen els iogurts que veiem cada dia als supermercats, les melmelades que mengem al matí o els postres que tant els hi agraden, els hi donarà una nova visió. Acostarem als nens a conèixer una activitat productiva en contacte en la natura, fruit del compromís social i laboral i dins d’un model de desenvolupament sostenible.

Descobrir una granja

Respirar natura

Aprendre un procés de fabricació

Conèixer una manera de ser i treballar

La visita, degustació inclosa, dura 1h30 aprox. i té un preu de 4,5 euros per als adults, 2 euros per als joves de 7 a 18 anys,  gratuïta per als nens  menors de 7 anys. L’horari d’obertura de les nostres instal·lacions és de 9 a 15h.

Per realitzar la visita cal realitzar reserva prèvia a la web de La Fageda

DADES  D’INTERÈS
Zona de pícnic
Zona d’esbarjo
Botiga de productes
Serveis

 Voleu fer un tastet de la Fageda!!

Localització de la cooperativa de la Fageda.

One Comment

  1. Mis chic@s y yo enero 11, 2016 Reply

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *