Parc del Laberint d’Horta, un recorregut per sortir amb nens

El parc del laberint  situat a la part alta de la ciutat, concretament darrere del velòdrom de la Vall d’Hebron, representa tot un atractiu pels més petits de la família. Sortir amb nens per visitar aquest parc, és tota una aventura.

sortir amb nens laberint horta

 

El Parc del Laberint d’Horta és un exemple de jardí neoclàssic del segle XVIII i és un dels parcs més antics de la ciutat de Barcelona. Dins el recinte hi trobareu el jardí domèstic, el jardí romàntic, el laberint, les nombroses instal·lacions d’aigua i un molt bons exemples d’escultura. Alguns jardins especials solament són accessibles realitzant la visita guiada.

El laberint, sortir amb nens per recorrer la diversió.

sortir amb nens al laberint horta jugar

El laberint és un dels atractius del parc, representa un trencaclosques natural creat per un circuit de xiprers que formen un traçat de camins. Si us atreviu a entrar-hi, haureu d’explorar-lo per aconseguir arribar al centre. Al bell mig del laberint s’hi troba una estàtua d’eros, el déu de l’amor, però haureu de continuar amb la cerca si voleu trobar la sortida que condueix a la part alta del parc. Els petits s’ho passen genial jugant a recórrer els camins i empaitant-se.

A més del laberint, recórrer el parc suposa un espectacle visual ple de canvis, escultures, fonts, racons misteriosos i zones a on els nens poden gaudir i jugar. Si aneu amb cotxets, hi ha algunes zones del parc de difícil accés, però al laberint es pot accedir fàcilment.

parc del laberint horta amb nens

A l’entrada del parc trobem el palau, un edifici d’estil neó-àrab i neogòtic que té un encant especial.

palau parc del laberint

 

Com es tracta d’un jardí museu, encara que és un lloc ideal per sortir amb nens, no es pot entrar al recinte amb animals de companyia o amb bicicletes, patins o pilotes. A la zona exterior sí que hi ha una zona de pícnic, zona de jocs infantils amb gronxadors, bar, lavabos i font.

sortir amb nens zona infantil parc laberint

Informació útil del parc del Laberint d’Horta

El parc obre a les 10 del matí.

El preu de l’entrada és de 2,50 € encara que també hi ha l’entrada reduïda pels menors de 14 anys. Algunes èpoques de l’any i els dimecres i diumenges l’entrada és gratuïta.

Serveis

  •  Font
  •  Bar
  • Lavabos
  • Pàrquing
  • Àrea de joc infantil
  • Àrea de pícnic

Com arribar:

Amb transport públic, una bona opció és el metro, baixant a l’estació de Mundet de la línia verda L3.

Amb cotxe, interessa saber que pots sortir a la sortida 4 de la Ronda de Dalt. Hi ha aparcament gratuït just al costat.

 

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *