ÉS NADAL, cantem i ballem?

ENadal tiol Nadal és diferent per cada persona però segur que ens ha portat moments especials i màgics. Les llums, els carrers, les botigues tant boniques i els nens al·lucinats amb els aparadors de joguines fan que sigui una època de l’any especial.  Junt amb pessebres i torrons, la música i les nadales també ens acompanyen per gaudir de les tradicions.

Al Nadal passem temps junts al voltant de la taula, sortim pels carrers i gaudim de les festes. Les cançons ens acompanyen mentre compartim il·lusions amb familiars que potser solament veiem per Nadal o quan els regals fan brillar els ulls d’aquelles persones tan importants. Per això hem volgut fer una selecció de les 5 cançons de Nadal originals i clàssiques, que més bons records ens porten, per poder compartir-les amb vosaltres!

M’agrada el Nadal- Damaris Gelabert

Aquí és nadal i estic content!-La pegatina

Quan Somrius

25 de Desembre FUM,FUM,FUM

ELS TRES REIS ARRIBEN A LA CIUTAT

 

Per acabar, us volem fer una proposta per passar una bona estona gaudint de la música, el concert de Nadal de la Dàmaris Gelabert d’aquestes festes, on ens cantarà els seus temes més populars i un recull de temes de Nadal, acompanyada de músics i actors. Trobareu tota la informació de dates a la web de la Damaris.

gatet_nadal

Us desitgem Bones Festes i que gaudiu de la música!!

 

 

 

 

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *