Manualitats i pedres monstruoses

manualitats monstres de pedresSortir amb nens i recollir pedres o pedretes pot resultar una activitat fantàstica si després les podem transformar en simpàtics personatges. Cada vegada que hi juguin, recordaran les aventures passades a la natura.

Les manualitats són una eina educativa important pels nens. Ajuden a manualitats amb pedresa l’hora de realitzar un projectes, estimulen les idees i conceptes artístics com els colors, les textures o les formes. Per això, us volem proposar aquesta manualitat monstruosa i divertida.

Materials de la manualitat

-Pedres

-Pintures acríliques de colors

-Pinzells

-Retolador permanent

-Elements decoratius com ulls, boletes i pals de colors

Com ho farem?

En primer lloc, netegem amb aigua les pedres que haurem escollit i les assequem. Per nosaltres, les millors són les de mida mitjana, el més llises possible i de color clar. Si són molt petites, costa més pintar-les i la idea, en aquest cas, és realitzar manualitats infantils.

Per pintar utilitzarem pintures acríliques de diferents colors. Aquest tipus de pintura van molt bé per pintar pedres amb un resultat durador. Nosaltres hem utilitzat les de la marca Abacus, però qualsevol pintura acrílica pot anar bé. Per pintar és millor anar vestit amb roba vella o una bata, ja que aquesta pintura costa bastant de marxar de la roba.manualitats pinta pedres

Ara, estem preparats per pintar. Donarem dues capes de pintura a cada pedra per obtenir un resultat uniforme. És important respectar el temps d’assecament entre cada capa. Quan siguin seques ja podrem decorar les cares de monstre GRRR!!

manualitats materials

Nosaltres, hem decidit enganxar ulls de mirada penetrant amb cola a les nostres cares, però els ulls també es poden pintar. La boca, per perfilar-la millor, la podem dibuixar amb el retolador permanent i les dents amb la pintura blanca acrílica o amb retolador blanc.

manualitats decoracio nens

També hem volgut utilitzar boletes i pals de colors per nassos, braços i auriculars però cadascú ha de deixar volar la seva imaginació.

I ara, ja teniu les vostres pedres monstruoses preparades per jugar!!

manualitats pedres monstruoses

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *