MANUALITATS Coneixeu les perles Hama?

 

MANUALITATS  LES PERLES HAMA

manualitats hama

Aquestes perles ens permeten fer unes manualitats boniques i senzilles. Són petites peces cilíndriques de colors que es poden combinar de mil maneres per realitzar diferents figures i creacions. Les perles solen venir junt amb plantilles de formes geomètriques o figures. Normalment, a partir dels 4 anys, els nens van col•locant les peces sobre les plantilles sense atendre al color, però quan són una mica més grans comencen a crear dibuixos sensacionals combinat els colors de les peces, fent mosaics i diferents figures.
Per crear dibuixos, podem fer servir esquemes que haurem de retallar i posar a sobre de la plantilla per què el nen vagi resseguint o bé deixar que realitzi un dibuix per lliure.

QUÈ  NECESSITEM per fer aquesta manualitat?

PERLES PLANTILLES PLANXA I PAPER VEGETAL
manualitats manualitats plantilles manualitats planxa

COM UNIR LES PERLES ?
Un cop creat un dibuix, les perles es poden unir amb la calor de la planxa.

Necessitarem paper vegetal de cuina, alguns paquets de perles ja en porten però hi ha d’altres que no. Serveix el paper de cuina del forn per fer aquesta manualitat.

Primer haurem de col.locar el paper vegetal a sobre el dibuix i tot seguit podem aplicar la planxa. A mesura que anem planxant, anirem veient que les perles es van desfent ajuntant-se les unes amb les altres a causa de la calor. Hem de planxar fins que comprovem que totes les perles del dibuix estan juntes. Per últim, abans de separar la figura de la plantilla ho deixarem refredar per poder obtenir la silueta junta feta de perles.

Aquesta manualitat és una bona eina de relaxació i concentració pels nens. Permeten treballar la motricitat fina, ja que agafar les petites perles afavoreix la posició del llapis i la pinça. Fent dibuixos es desperta la seva creativitat i si utilitzen patrons, aprenen a seguir-los. A més a més aquesta manualitat permet que nosaltres compartim amb ells el joc. Hi ha perles de molts colors per crear princeses, animals, figuretes i mosaics amb els quals després podeu crear clips, penjolls o decoracions per l’arbre de nadal.

ON COMPRAR LES PERLES? 

Les podeu trobar a les llibreries, botigues especialitzades en manualitats i també a IKEA amb el nom de Pyssla.

Aquesta manualitat resulta bastant econòmica.

Aquí teniu un vídeo de demostració on veureu la quantitat de creacions que podeu fer amb les perles. Resulta una manualitat fàcil, entretinguda i divertida.

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *