Sortir amb nens al TOCA-TOCA de cosmocaixa

Sortir amb nens al COSMOCAIXA de Barcelona i realitzar l’activitat TOCA-TOCA es pot convertir en tota una experiència. Aquesta activitat resulta molt divertida i interessant, ja que fa un recorregut pels diferents habitats del nostre planeta mostrant-nos alguns dels seus habitants.

sortir amb nens a cosmocaixa

L’espai TOCA-TOCA conté una mostra de tres medis naturals diferents: les selves, els deserts i les mediterrànies. Durant el recorregut, us acompanya un monitor que fa una explicació sobre cada una de les zones i sobre les espècies que hi viuen. Resulta una experiència molt enriquidora i divertida i una bona forma per donar a conèixer als petits com relacionar-se i respectar la natura.

sortir amb nens a toca-toca cosmocaixa

Després de l’explicació el monitor permet que els nens i els adults toquin els animals amb molta cura. Tocar i relacionar-te amb una granota, un mil peus o una bonica estrella de mar és una vivència que no tenim cada dia!

cosmocaixa toca-toca

Sortir amb nens i realitzar aquesta activitat els permetrà saber com són i com tenir cura de diversos ecosistemes. Una manera de protegir el medi ambient i el nostre planeta.

Si voleu realitzar aquesta activitat, haureu de dirigir-vos al cosmocaixa.

La podeu realitzar en família i en diferents horaris.

L’entrada s’ha d’adquirir de forma anticipada i el preu és de 4 Euros. Existeix un descompte pels clients de La Caixa.

Més informació de l´activitat TOCA, TOCA!!

One Comment

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *