Amb nens visitem el CRAM

Sortir amb nens per descobrir llocs i activitats divertides però alhora didàctiques és un dels nostres reptes. Avui us volem proposar una visita guiada a la fundació CRAM.

sortir amb nens al cram tortugues

El CRAM és el centre de recuperació d’animals marins dedicat a la conservació i recuperació d’animals del mar i que ajuda a aquells que han sofert algun accident. Dins del centre hi ha una clínica de tortugues, aus aquàtiques, dofins i taurons. Per tal de donar a conèixer la seva tasca organitzen activitats, cursos, casals i visites guiades, una activitat fantàstica per anar amb nens i per tota la família. Sortir amb nens per descobrir aquest centre ha resultat una experiència molt enriquidora.
La fundació CRAM està situada al Prat de Llobregat darrere de l’aeroport, en un excel·lent entorn natural i enfront d’una platja molt maca amb instal·lacions de gronxadors i tirolina , un lloc ideal per passar una bona estona amb els nens abans o després de realitzar la visita al centre.

sortir amb nens al cram clínica de tortugues

Nosaltres vàrem realitzar la visita guiada al centre. Aquesta activitat, es realitza de la mà d’un educador, que ens va explicar d’una forma molt didàctica, la importància de protegir el medi marí i les seves espècies amenaçades. Al llarg de la visita vàrem recórrer diferents àrees del centre, coneixent els problemes que afecten el mar i els seus habitants.

cram taurons

Els nens van quedar al·lucinats de tocar les dents d’un dofí i poder conèixer algun pacient que s’estava recuperant abans de ser alliberat. La tortuga “massa gran” és un dels animals que porta més temps al centre, de seguit va venir a saludar-nos. L’experiència va resultar molt enriquidora i vàrem apropar-nos una mica al fons marí!

Us deixem un vídeo per conèixer una mica més el CRAM

 

Informació d’utilitat

Per realitzar una visita o qualsevol altra activitat, primer hem de realitzar una reserva a la web del CRAM per tal de concertar dia i hora.

Hi ha tarifes reduïdes pels nens en funció de l’edat.

Dades de contacte
Passeig de la Platja, 28-30
El Prat de Llobregat
Barcelona
Telèfon:  931010170
Email: reserves@aulacram.com
Web: www.cram.org

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *