Activitats amb nens, CLIK al Cosmocaixa

Sortir amb nens per realitzar activitats amb nens com CLIK pot ajudar-los a convertir-se en veritables científics per un dia. Us volem proposar aquesta activitat perquè resulta una iniciació a la ciència mitjançant el joc i la diversió. Així que ens agradaria explicar-vos una mica que trobareu si decidiu realitzar-la.

activitats infantils clik_cosmocaixa

 

Per començar, aquesta activitat infantil es realitza dins d’un espai del museu Cosmocaixa i resulta convenient reservar plaça per anticipat perquè té un aforament limitat. L’espai a on es realitza és al·lucinant, tens la sensació que ets dintre una nau espacial, un lloc ideal per convertir-se en un petit científic.

L’activitat amb nens està dirigida per un monitor expert que els acompanya en l’experiència guiant-los i donant-los les explicacions necessàries per motivar a provar tots els aparells i experiments que hi ha.

 

sortir amb nens al clik

 

Els nens poden manipular diferents aparells i instruments que han estat adaptats per convertir-se en meravellosos jocs infantils. Jugar i observar els ajuda a comprendre diferents fenòmens científics.

Les olors, l’aire, les sensacions tàctils, les bombolles o les maquines pretenen estimular als petits i despertar la seva curiositat per la ciència. Per exemple, arribar a conèixer el secret de com agafar bombolles de sabó o com aixecar un hipopòtam amb una mà, poden ser les seves primeres descobertes científiques.

activitat infantil clik-hipo

 

Aquesta activitat amb nens està recomanada per edats de 3 a 6 anys i la realitzaran acompanyats d’un adult. El museu ofereix l’activitat en diferents horaris i en català o castellà. En definitiva, sortir amb nens a realitzar aquesta activitat infantil, resulta una bona idea per passar una estona endinsant-nos en el món de la ciència i fer un CLIK!

 

Informació d’utilitat
Adreça
Carrer Isaac Newton, 26
08022 Barcelona, BARCELONA
Telèfon  Tel. 93 212 60 50

Fes un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *